M.B.PRIM - Přírodní cesta ke zdraví

Prosinec, dráha tlustého střeva

11.12.2017 22:08

Nastal poslední měsíc v roce. Někdo ho má plný očekávání, pro někoho je měsícem odpočinku, pro jiného může naopak být plný spěchu a úsilí. Záleží na každém z nás, jak se nechá ovlivnit okolnostmi.

Prosinec bývá dost náročný i na naše zažívání. Větší pozor si na něj musíme dávat již proto, že je oslabená dráha tlustého střeva. Uzavírá se zde proces trávení na fyzické úrovni, ale také ukazuje, co nemůžeme strávit na duševní úrovni. Zda umíme dotáhnout věci do konce a zda si také umíme udělat odstup od dění kolem nás.

Partnerským orgánem tlustého střeva jsou plíce. Pokud je tlusté střevo v rovnováze, pak je dobré i naše dýchání. Pokud tomu tak není, nejen že se můžeme zadýchávat, ale i těžce dýchat např. při chůzi a jiné námaze. Trpí tím celé tělo, jelikož se mohou tvořit jedovaté látky, které se vracejí zpět do organismu a tím se postupně sami dobrovolně trávíme. Pak se nám tak začne oslabovat imunitní systém.

Nerovnováha energií tlustého střeva se může projevovat jako neschopnost vypustit minulá zranění, jako melancholie, pesimismus, zármutek, slabost a zranitelnost. Také jako jednostranný způsob vidění věcí, touha ovládat a kontrolovat druhé.

 

Pokud si položíte otázku, jakými přípravky můžete pomoci svému střevu, pak vám mohu nabídnout:

Z firmy ENERGY – REGALEN, DRAGS IMUN, CYTOSAN INOVUM

Z firmy EPAM - Epam 35, Epam 8, Epam 900

Z tkáňových solí – NAT SULPH, NAT PHOS, CALC SULPH, KALI SULPH

 

 

© 2016 Všechna práva vyhrazena.