M.B.PRIM - Přírodní cesta ke zdraví

Jak na zažívací potíže na dovolené ?

20.07.2017 14:13

Léto máme v plném proudu a na svých cestách se mnohdy setkáme se zažívacími problémy, které je nutné vyřešit, i když není blízko lékař. Neměly by proto ve vašem zavazadle chybět tyto produkty.

 

Pokud někam cestujete, nejprve si uvědomte, co vás na této cestě může potkat za problémy. Zjistíte –li, že vás mohou dostihnout jakékoli zažívací potíže, pak si sebou přibalte z řady ENERGY velmi osvědčený REGALEN, který v případě potřeby užívejte po pěti kapkách každou hodinu nebo si nakapejte 30 kapek do půl litru vody a po douškách upíjejte. 

K tomu si můžete přidat chlorelu, kterou užívejte 3 tablety 3x denně a většinou do tří dnů jsou všechny problémy zažehnány. Pokud dopředu víte, že se jedná o oblast, kde se vyskytují často zažívací problémy, tak REGALEN užívejte již dva dny dopředu před odjezdem a pak po dobu celého pobytu 10 kapek 1x denně, pokud se nevyskytnou žádné potíže. Jinak dávku zvyšte podle již výše zmíněného.

Z řady EPAMu, lze použít Epam 35 a Epam 22. Oba tyto produkty dejte do jedné lahve s vodou po 20-ti kapkách a opět popíjejte po douškách. Jako prevenci můžete použít Epam 35, pokud více trpíte na průjmy a Epam 22, pokud se zažívací problémy více projevují v žaludku např. zvracením.

Pomohou i tkáňové soli. Zde nejvíce pomáhá NAT SULPH, který harmonizuje dráhu jater a k tomu je možné přidávat Antioxidant ( z řady tkáňových solí ). Pokud máte zažívací problémy provázené křečemi v břiše, pak je dobré použít CUPRUM ( z řady tkáňových solí ). Ten se dá po pěti tabletách do skleničky a zalije se teplou vodou  (lépe se tablety rozpustí).  Pak vše najednou vypijte. Toto opakujte za den asi 3x podle potřeby.

Dá se také použít kombinace NAT SULPH, NAT MUR a FERR PHOS. Opět vezmete z každé po pěti tabletách a ve skleničce zalijete teplou vodou. Rozpustíte a najednou vše vypijete.

Pokud sebou nebudete mít na křeče CUPRUM, nic se neděje, je dobré použít i MAG PHOS (z řady tkáňových solí ).

 

 

 

© 2016 Všechna práva vyhrazena.