M.B.PRIM - Přírodní cesta ke zdraví

Jak na horké dny

31.07.2017 14:27

Nastaly horké dny, kdy se teplota blíží ke 40°C a mnozí lidé začínají pociťovat potíže s tím spojené. Abychom je zmírnily, je dobré použít z řady ENERGY přípravek KOROLEN, který pomáhá udržet vitalitu a vyrovnává teplotní výkyvy. Je dobré dát do půl litrové láhve 20kapek KOROLENU a přidat k němu 10 kapek FYTOMINERÁLU a tento nápoj popíjet celý den po douškách.

Pokud nemáte rádi kapky, pak doporučujeme kombinovat VITAMARIN a KALI PHOS, který podáváme 2 tablety 1x denně VITAMARINU a 2 tablety 2x denně KALI PHOS. Toto spojení udržuje soustředěnost a také tělu pomáhá vyrovnávat se s teplotními rozdíly např. přechodů z klimatizovaných prostor ven do horka a naopak.

V tomto horku se velmi často můžeme setkat i výrazným kolísáním tlaku nebo pocením. Pak je vhodné spojit ANNONU a NAT MUR, kdy se tělo lépe reaguje na vnější vlivy a vyrovnává tlak nebo zmírňuje nadměrné pocení organismu. Zde užíváme ANNONY 5 kapek 2x denně a NAT MUR 2 tbl. 2x denně. 

Samozřejmostí by mělo být zvýšení příjmu tekutin. Hlavně se ale vyhýbáme sladkým nápojům. Nejlepší je čistá voda a pro osvěžení si do ní dejte např. kousek zázvoru a citrónu. Nedoporučují se ani velmi studené nápoje, protože je to pro organismus velký šok a žízeň stejně nezaženeme. Nejlepší je voda o teplotě místnosti.

 

© 2016 Všechna práva vyhrazena.